
Panimotyöntekijä (keittämö, kellari, suodatus, mehuttamo) sesonki 2021, Olvi Oyj
Iisalmi, Savo
Työpaikan kuvaus
Olvi Oyj on Olvi-konsernin emoyhtiö, jonka pääkonttori ja tuotantolaitos sijaitsevat Iisalmessa, myynti- ja markkinointitoimisto Helsingissä. Vuonna 1878 perustettu Olvi Oyj on ainoa itsenäisenä suomalaisena 1800-luvulta saakka säilynyt panimoyritys. Olvi-konsernin tytäryhtiöt sijaitsevat Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Valko-Venäjällä. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 408,7 miljoonaa euroa ja henkilömäärä 1837. Vuonna 2019 Olvi-konserni valmisti 718,3 miljoonaa litraa juomia. Olvi valmistaa oluita, siidereitä, lonkeroita, virvoitusjuomia, kivennäis- ja vitamiinivesiä, urheilujuomia ja energiajuomia. Päätuotemerkit Suomessa ovat OLVI, Sandels, A.Le Coq, FIZZ, Sherwood, Kane's, TEHO, Health LAB, TEHO Sport, Olvi Vichy ja KevytOlo.
Haemme Iisalmeen sesonkityöntekijöitä panimon osastojen (keittämö, kellari, suodatus ja mehuttamo) työtehtäviin.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän. Tehtävä on määräaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan kevään aikana. Ensimmäisten työntekijöiden tarve on jo heti alkuvuodesta.
Työtehtäviisi kuuluvat työskentelyosastosta riippuen mm. oluiden, siidereiden ja lonkeroiden puolivalmisteiden valmistus tai suolaliuosten ja paksumehujen valmistus.
Panimotyöntekijän työ on vuorotyötä, jota tehdään tarpeen mukaan myös viikonloppuvuoroissa. Työaika ja vuorotyömalli määräytyvät tuotantotarpeen mukaan
Tehtävän vaatimukset valintaa tehtäessä eduksi katsotaan:
1) Soveltuva elintarvike, tekniikan tai laboratorio alan koulutus.
2) Panimoprosessin ja tuotteiden tuntemus
3) Aikaisempi elintarvikealan työkokemus
4) Kokemus vuorotyöstä
5) Hyvät tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot sekä oma-aloitteisuus
Laita hakemukseesi tieto siitä, millä aikavälillä pystyisit Olvilla työskentelemään. Käsittelemme hakemuksia hakuprosessin aikana, joten työ voi alkaa jo ennen hakuajan päättymistä.
Lisätietoja tehtävästä antavat sähköpostitse:
Jukka Huttunen (jukka.huttunen@olvi.fi)
Risto Väisänen (risto.vaisanen@olvi.fi)
Hakuaika tehtävään päättyy 21.03.2021
Haemme Iisalmeen sesonkityöntekijöitä panimon osastojen (keittämö, kellari, suodatus ja mehuttamo) työtehtäviin.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän. Tehtävä on määräaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan kevään aikana. Ensimmäisten työntekijöiden tarve on jo heti alkuvuodesta.
Työtehtäviisi kuuluvat työskentelyosastosta riippuen mm. oluiden, siidereiden ja lonkeroiden puolivalmisteiden valmistus tai suolaliuosten ja paksumehujen valmistus.
Panimotyöntekijän työ on vuorotyötä, jota tehdään tarpeen mukaan myös viikonloppuvuoroissa. Työaika ja vuorotyömalli määräytyvät tuotantotarpeen mukaan
Tehtävän vaatimukset valintaa tehtäessä eduksi katsotaan:
1) Soveltuva elintarvike, tekniikan tai laboratorio alan koulutus.
2) Panimoprosessin ja tuotteiden tuntemus
3) Aikaisempi elintarvikealan työkokemus
4) Kokemus vuorotyöstä
5) Hyvät tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot sekä oma-aloitteisuus
Laita hakemukseesi tieto siitä, millä aikavälillä pystyisit Olvilla työskentelemään. Käsittelemme hakemuksia hakuprosessin aikana, joten työ voi alkaa jo ennen hakuajan päättymistä.
Lisätietoja tehtävästä antavat sähköpostitse:
Jukka Huttunen (jukka.huttunen@olvi.fi)
Risto Väisänen (risto.vaisanen@olvi.fi)
Hakuaika tehtävään päättyy 21.03.2021