Suoramarkkinointi Mega Oy on vuonna 1986 perustettu, Suomen johtava puhelimitse tehtävään markkinointiin erikoistunut yritys. Toimimme Suomessa 17 paikkakunnalla ja lisäksi Baltiassa 18 toimiston voimin. Kuulumme vahvasti kehittyvän Alma Media Oyj -konsernin Alma Talent -liiketoimintayksikköön. Alma Talent on monipuolinen mediaperhe, laaja-alainen tietopalvelu, tehokas liiketoiminnan ja osaamisen kehittäjä. Toiminta on monikanavaista ja kansainvälistä: päätuotteita ovat lehdet, kirjat, verkkopalvelut, tapahtumat ja koulutukset. Megaan ja Alma Talentiin voi tutustua osoitteissa: www.sm-mega.fi ja www.almatalent.fi
 
Edustamme emoyrityksemme lisäksi yli 70 muuta toimeksiantajaa ja olemme Asiakkuusmarkkinointiliiton (ASML) jäsen ja Reilu Työnantaja (www.asml.fi/reilu-tyonantaja/).
 
Markkinoimme puhelimitse mm. kirjoja, ammatti- ja harrastelehtiä, mediatilaa, jäsenyyksiä, sähkösopimuksia ja ravintolisiä. Lisäksi teemme myös buukkauksia ja kartoituksia. Yhteistä kaikille kampanjoillemme on tarkasti valikoidut hyvämaineiset toimeksiantajat ja segmentoidut kohderyhmät.
 
Vaihtelevat ja monipuoliset toimeksiantomme, reilu meininki sekä itsenäinen toimenkuva mukavassa työporukassa viihtyisissä toimitiloissa takaavat mielenkiintoisen työn ja hyvät menestymisen mahdollisuudet, niin kokeneelle myynnin ammattilaiselle kuin vasta-alkajallekin. Kaikki toimistomme sijaitsevat kaupunkien keskustoissa, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Asiakasneuvottelija, kesätyö, Suoramarkkinointi Mega Oy

Hyvinkää, UUSI 05800