Teollisuusautomaation Product Application Engineer, Schneider Electric Finland Oy

useita alueita

Työpaikan kuvaus

Haemme Schneider Electricille vakituiseen työsuhteeseen teollisuusautomaation PRODUCT APPLICATION ENGINEERIA.

Teollisuusautomaation Product Application Engineerina tuet kone- ja laitevalmistaja sekä teollisuuden systeemi-integraattori asiakkaitamme erilaisissa kehitysprojekteissa. Toimit aktiivisesti myynnin tukena teknisenä asiantuntijana myyntitilanteissa vastaamalla asiakkaidemme tarpeisiin rakentamalla heitä parhaiten palvelevat, lisäarvoa tuottavat ratkaisut.

Toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin, tuotepäälliköiden sekä globaalin asiantuntijaverkoston kanssa. Haemme vahvaa kasvua loistavalla tiimillä, joka koostuu oman alansa huippuasiantuntijoista. Tiimissämme on energiaa, hyvä meininki ja asioita tehdään yhdessä.

Odotamme sinulta:
  • teknistä koulutustaustaa (DI/AMK/INS) mielellään automaatiopuolelta.
  • kokemusta kone- ja laitevalmistajiin liittyvistä logiikoista ja niiden soveltamisesta sekä ohjelmoinnista (esim. Codesys).
  • erilaisten kenttäväylien tuntemus sekä kokemus HMI/SCADA järjestelmistä luetaan eduksi.
  • aitoa kiinnostusta ja motivaatiota kehittyä huippuasiantuntijaksi.
  • kiinnostusta myynnin rajapinnassa toimimiseen sekä asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä ajattelutapaa.
  • sujuvaa englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
  • voit olla oman alueesi tulevaisuuden tähti tai jo kokeneempi osaaja.

Olet asiantuntija, joka nauttii teknisistä haasteista sekä haluaa ymmärtää asiakkaiden tarpeet ja löytää niihin ratkaisut. Kaupallinen työkokemus on eduksi, sillä edellytämme kykyä esiintyä ja vakuuttaa. Olet dynaaminen ja asiakaslähtöinen tiimipeluri ja innostut uusista haasteista. Otat omistajuuden haastavistakin tehtävistä ja varmistat asiakkaan tyytyväisyyden yhdessä Schneider Electric -tiimin kanssa.
    
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän, energisessä ja asiantuntevassa tiimissä alan johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Sinulla on myös mahdollisuus syventää ja laajentaa osaamistasi kansainvälisessä asiantuntijaverkostossa sekä koulutusjaksoilla Euroopassa. Onnistumisten ja kehitystoiveittesi myötä sinulla on mahdollisuus kasvaa yrityksen sisällä yhä vaativampiin tehtäviin ja saada vastuullesi uusia mielenkiintoisia haasteita.

Työpaikka voi sijaita Espoossa, Tampereella, Jyväskylässä tai Vaasassa.

Kiinnostuitko? Lähetä CV ja hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.8.2017. Lisätietoja tehtävästä antaa Sales Director Maija Vanttaja 050 583 5358 torstaina 13.7. sekä 10.8. klo 15-16.

Schneider Electric on maailmanlaajuinen energianhallinnan ja automaation asiantuntija. Vuonna 2016 yrityksen liikevaihto oli ~25 miljardia euroa. Yrityksemme yli 144 000 työntekijää palvelevat asiakkaita yli 100 maassa ja auttavat heitä hallitsemaan energiaansa ja prosessejaan turvallisesti, luotettavasti, tehokkaasti ja kestävästi. Yksinkertaisimmista kytkimistä aina monimutkaisiin toimintajärjestelmiin asti teknologiamme, ohjelmistomme ja palvelumme auttavat asiakkaitamme hallitsemaan ja automatisoimaan toimintojaan paremmin. Kytketyt teknologiamme uudistavat teollisuudenaloja, muuttavat kaupunkeja ja rikastuttavat elämäämme. Me Schneider Electricillä käytämme tästä sanontaa Life Is On. www.schneider-electric.fi
Anna sähköpostiosoite, niin lähetämme sähköpostiisi tämänkaltaisia työpaikkoja
Hae työpaikkaa Jatka hakemista Jatkamalla hyväksyt Monsterin yksityisyyden suojan, Käyttöehdot ja evästeiden käytön.
Kerro kaverille työpaikasta
Lähetä sähköposti
Sähköpostiosoitetta käytetään ainoastaan tämän työpaikkailmoituksen lähettämiseen.