Team Manager Telian messukonseptiin, Barona

Helsinki, UUSI

Työpaikan kuvaus

Team Manager Telian messukonseptiin, Helsinki

Lähtevätkö sinun mielestäsi monet työelämän onnistumiset hyvästä esimiestyöstä? Onko sinulla palava halu ja kyky valmentaa sekä innostaa henkilöstöä pääsemään sekä omiin että yhteisiin tavoitteisiin?

Pop-up -konsepti on helmikuussa aloitettu uusi konsepti, joka jalkautuu päivittäin eri paikkoihin kohtaamaan ihmisiä. Vaikutamme myös kaikilla suurimmilla messuilla, joten täällä ei onnistuminen ainakaan myyntipaikasta jää koskaan kiinni.

Etsimme nyt valmentavaa esimiestä, joka osaa tukea ja kehittää myyjiään sekä luotsata heidät huippuonnistumisiin.

Tehtävänäsi on oman tiimisi myyjien valmentaminen ja ohjaaminen myyntityössä sekä myynnillisestä tuloksesta vastaaminen. Tavoitteet kannustavat sinua saavuttamaan täyden potentiaalisi tiimisi kanssa. Valmentavana esimiehenä löydät yhdessä myyjiesi kanssa asiakkaille parhaat ratkaisut Telian monipuolisista tuotteista sekä palveluista. Päivittäinen myyntityö kuuluu työnkuvaasi ja esimiehenä osallistut uusien työntekijöiden rekrytointiin sekä vastaat heidän koulutuksestaan.

Hakemallamme henkilöllä on vahva tuntemus teleoperaattorialasta, aikaisempi esimieskokemus luetaan ehdottomasti eduksesi. Sinulla on käytännönläheinen ja valmentava lähestymistapa myyntityön johtamiseen, olet energinen, oma-aloitteinen ja sytyt tavoitteellisesta tekemisestä. Toivomme sinulta vahvoja vuorovaikutustaitoja, uskallusta toimia aktiivisesti asiakasrajapinnassa ja myynninnälkää!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kehittyvällä ja kasvavalla alalla, jossa pääset haastamaan sekä itseäsi että tiimiäsi. Kattava koulutus ja mahdollisuus edetä tehtävässä luovat motivoivan työympäristön ammatilliselle kehittymisellesi. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa, tarjoamme kiinteän kuukausipalkan ja myynnin tuloksiin perustuvan kannustemallin.

Tartu hienoon tilaisuuteen heti, sillä paikka pyritään täyttämään mahdollisimman pian.

Hae paikkaa viimeistään 31.08.2017 mennessä klikkaamalla tästä.

Lisätietoja tehtävästä: heikki.inhala@barona.fi , 044 971 3776

Telia Finland Oyj
Me olemme Telia, New Generation Telco. Autamme luomaan uudenlaisia yhteyksiä ja haluamme tehdä sinun, yrityksesi ja yhteisösi elämän mahdollisimman helpoksi ja saumattomaksi missä päin maailmaa liikutkin. Verkot ja yhteydet ovat toimintamme ytimessä ja lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä. Tarjoamme erilaisia palveluja muun muassa IoT:n, datakeskusten, älykkään verkon, kodin ja liikenteen sekä digitaalisen tunnistautumisen saralla. Meillä on pitkä historia Suomessa ja sijoitamme suomalaisiin yhteyksiin vuosittain noin 200 miljoonaa euroa, tarjoamme töitä yli 3 300 ihmiselle ja välillisesti työllistämme tuhansia muita. Osana kansainvälistä Telia Companya palvelumme ja uramahdollisuutemme ulottuvat pitkälle Suomen rajojen ulkopuolelle. Tervetuloa mukaan osoitteessa telia.fi.

Rekrytointia hoitaa Barona
Tule osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä. Tarjoamme sinulle työmahdollisuuksia niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Rekrytoimme vuosittain noin 12 500 ammattilaista määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin monipuolisesti eri toimialoille. Löydä urasi seuraava askel osoitteesta careers.barona.fi .

Hae työpaikaan käyttämällä yhteystietoja.
Kerro kaverille työpaikasta
Lähetä sähköposti
Sähköpostiosoitetta käytetään ainoastaan tämän työpaikkailmoituksen lähettämiseen.