Barnträdgårdslärare, Helsingin kaupunki

Helsinki, UUSI

Työpaikan kuvaus

Barnträdgårdslärare, Helsingin kaupunki., Helsinki

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Daghemmet Solhälla


Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Toimialan henkilöstömäärä on noin 13 000.

Beskrivning av jobbet: Vi söker en glad och motiverad barnträdgårdslärare att arbeta med daghemmets yngsta barn (under 3-år). Som barnträdgårdslärare ansvarar du för den pedagogiska verksamheten. Du arbetar främst tillsammans med två barnskötare. Vi är ett litet daghem vilket betyder att samarbetet med kollegerna i den andra gruppen är nära och alla vuxna känner alla barn. Vi samarbetar även med kolleger i närmaste daghemmet.
Vi arbetar enligt Helsingfors stads plan för småbarnspedagogiken.

Lag om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn

Behörighetsvillkor: Av sökanden förutsätts pedagogie kandidatexamen (btl), lämplig yrkeshögskoleexamen eller motsvarande tidigare examen på institutnivå, t.ex. barnträdgårdslärare eller socialpedagog (lag 272/2005 och förordning 608/2005).


Dessutom förutsätter vi: Vi förutsätter att du har svenska som modersmål eller talar och skriver en utmärkt svenska. Vi arbetar mycket med det svenska språket med barnen och därför är språket oerhört viktigt. Vi förutsätter även att du har en god samarbetsförmåga och stor flexibilitet.

Vi värdesätter: Vi värdesätter arbetserfarenhet, arbetsvillighet, motivation och en vilja att sträva till en högklassisk pedagogisk verksamhet.


Helsingfors stad främjar jämlikhet mellan alla anställda och omfattande jämställdhet.

Yhteystiedot: Daghemsföreståndare Astrid Hammarström-Boughdiri, 09-31024216, astrid.hammarstrom-boughdiri@hel.fi , 040-3360455 Viceföreståndare Paulina Blomqvist, 09-31044862, paulina.blomqvist@hel.fi , 040-3344377
Työpaikan osoite: Stoppargränd 9, 00520 HELSINKI
Palkkaus: 2363,61
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 28.08.2017 klo 16:00
Ilmoitus jätetty: 12.08.2017
Anna sähköpostiosoite, niin lähetämme sähköpostiisi tämänkaltaisia työpaikkoja
Hae työpaikkaa Jatka hakemista Jatkamalla hyväksyt Monsterin yksityisyyden suojan, Käyttöehdot ja evästeiden käytön.
Kerro kaverille työpaikasta
Lähetä sähköposti
Sähköpostiosoitetta käytetään ainoastaan tämän työpaikkailmoituksen lähettämiseen.